Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ποικιλίες

Οι ποικιλίες του κρασιού που παράγονται στους Αμπελώνες Παγωνά είναι οι Ugni Blanc και Sauvignon Blanc για τον λευκό οίνο και οι Cabernet Sauvignon και Merlot για τον ερυθρό οίνο και είναι εμφιαλωμένες σε μπουκάλια που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά από την ετικέτα τους.

Ετικέτα λευκού οίνουΈνας λευκός οίνος με λαμπερό χρυσαφί χρώμα και πράσινες ανταύγειες, αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έντονη επίγευση και διακριτική σπιρτάδα που συνοδεύουν αρμονικά λευκά κρέατα, ζυμαρικά και θαλασσινά πιάτα, σε θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C.

Ετικέτα ερυθρού οίνουΚαι ένας ερυθρός οίνος, όπου ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια, με «μεταξένιο» ρουμπινί κόκκινο χρώμα, αρώματα λουλουδιών, αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών που συνοδεύουν την επίγευση και συντροφεύουν αρμονικά κόκκινα κρέατα με πλούσιες σάλτσες, κυνήγι και διάφορες ελαφρά πικάντικες γεύσεις. Σερβίρεται στους 18°C.

Αυτά τα προϊόντα του περίφημου γάμου της τέχνης και της επιστήμης γίνονται ιδανικό ταίρι και αναδεικνύουν τα εδέσματα που τα συνοδεύουν, αφήνοντας στους συνδαιτυμόνες στιγμές απόλαυσης και ευθυμίας. Αυτό είναι που δίνει ελπίδα στην οικογένεια Παγωνά να θέτει στόχους για το μέλλον.